Informatie

Informatie

Meest gestelde vragen

Nee helaas. Wij verkopen alleen de lego via onze website.

Bezorging & Levertijd

Heel graag zelfs! De lego kan je dan ophalen in Zwolle. Versturen doen wij natuurlijk ook maar als je 100% zekerheid wil dat je lego doos onbeschadigd blijft dan kan je hem natuurlijk beter ophalen. 

De sets boven de 200 euro is alleen afhalen. I.o.l. kunnen wij de duurdere lego sets ook versturen maar dan geheel op risico van de koper. Wij zijn dan niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten. Voor de sets onder de 100 euro vragen wij standaard 5,95 euro verzendkosten.

Wij proberen je bestelling altijd zsm te versturen. Door de enorme drukte bij de postbedrijven kan het soms wat langer duren dan dat je gewend bent.

Ruilen & Retourneren

Mocht je ons een lego set retour willen sturen dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Wij nemen alleen lego sets terug als de doos onbeschadigd is en de verzegeling nog in tact is.

Contact

Ja zeker. Je kan ons dagelijks bereiken tussen 9 en 21 uur op nummer 038 – 234 00 44. Wij proberen natuurlijk je telefoontje gelijk aan te nemen. Lukt ons dat niet dan zullen wij je terugbellen nadat je een voicemail berichtje hebt ingesproken. Natuurlijk kunt je ons ook altijd een whatsapp berichtje sturen op 038 – 234 00 44 met je vraag.